Kontakt os på

Tlf. 75 75 12 22

Klik her for menu »

Privatlivspolitik


Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Firma / Personoplysninger
Firma /*personoplysninger er en hver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk firma / person. Det vil sige ,at alle former for oplysninger , der direkte eller indirekte kan knytte sig til et firma/person . Det kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer eller ip- adresser.
Når der indsamles firma/person oplysninger og jer, sikrer vi altid, at dette sker på en klar og tydelig måde, så du er bekendt med, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles samt samtykke til nyhedsbreve

Formål med indsamling
Såfremt du ønsker at  handler med os har vi brug for nogle firma/personoplysninger  for at kunne gennemfører købet og / eller leverer nyheder og andre tjenester til Jer
Behandling af jeres køb og levering af vare/ tjenesteydelser
Servicering og rådgivning af jer
Fremsendelse af nyhedsbreve
Markedsføring evt. vinder af konkurrence
Opfyldelse af lovkrav
I forbindelse med køb af Næstved Bilsyns produkter indsamler vi oplysninger der er nødvendige. Vi har brug for disse oplysninger for at give bedst mulig service.

Hvem videregiver vi oplysninger til

Internt i Næstved Bilsyn
Til udvalgt og betroede tredjemænd, der kan benytte firma/personoplysning til levering af varerne.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på: 75 75 12 22. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Næstved Bilsyn - Elektrikervænget

Elektrikervænget 3

4700 Næstved

Telefon: 75 75 12 22

 




Åbningstider

Næstved bilsyn - på Elektrikervænget

Åbningstider til Elektrikervænget
Mandag - onsdag kl. 08:00 til 16:00
Torsdag kl. 08:00 til 17:00
Fredag kl. 08:00 – 15:00
Lørdag og Søndag LUKKET

Her ligger vi

Book til Elektrikervænget her

Næsteved bilsyn - Nygårdsvej

Nygårdsvej 1
4700 Næstved
Tlf. 75 75 12 22




Åbningstider Nygårdsvej:
Mandag- onsdag kl. 09:00 -17:00
Torsdag kl. 09:00 -18:00
Fredag kl. 09:00 -15:00
Lørdag & Søndag LUKKET



Book til Nygårdsvej her